TORINO LEKKERKERK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 664 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Torino Lekkerkerk. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 7:34 Bezorging duurde een uur . Kapsalons waren lekker . Stokbrood gezond was gigantisch verbrand en smaakte daar ook naar en voor mijn gevoel zat er geen / weinig kaas op dus die is de prullenbak in gegaan .
9 nov 2022 om 8:54 Spareribs waren aangebrand de patat was koud om 16:30 besteld voor 18:45 en bezorgd om19:25 uur verwacht eigenlijk dan wel een sorry of een tegemoetkoming
6 nov 2022 om 21:07 Het was een kwartiertje later op de drukke zaterdagavond. Verder alles prima.
15 aug 2022 om 14:40 Veel te lang moeten wachten (weer). Tijd liep op i.p.v. af. Ik vind het geen excuus dat de bestelling op een zondag is gedaan. Daar kun je met je bedrijfsvoering op anticiperen.
7 aug 2022 om 19:51 Super!
31 jul 2022 om 20:28 Je hebt pizza en je hebt "dit". Tomatensaus zonder smaak, geen kruiden gebruikt en alles onder een vette dikke laag van smerige kaas... Doe dan of GEEN kaas of een kleinere hoeveelheid GOEDE kaas! Ik zal hier in ieder geval nooit meer bestellen.
29 jul 2022 om 21:26 Na meer dan een uur wachten krijg ik een pizza die duidelijk zonder enige zorg is vervoerd; alle ingrediënten, vermengd met de kaas, zijn verplaatst om een vormeloze en onsmakelijke pizza te krijgen; Verschrikkelijk!
22 jul 2022 om 22:40 Zaten gewoon harde oud vlees in de kapsalon dubbeldekker. Kom op jongens. Maak het eten met wat passie.
9 jul 2022 om 20:16 Heerlijk gegeten. Alleen de patat is echt niet lekker.
7 jul 2022 om 19:41 Sparibs waren geweldig het was weer genieten!
3 jul 2022 om 19:52 Was weer prima in orde. Wat te zeggen.. Goed warm Super snel Erg lekker
30 jun 2022 om 21:08 Veel te lang moeten wachten